Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μέγαρα - Αυτοματισμοί Κτιρίων - Δρομπόνης Ιωάννης - Έξυπνο Σπίτι

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μέγαρα - Αυτοματισμοί Κτιρίων - Δρομπόνης Ιωάννης - Έξυπνο Σπίτι

4206 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΘΗΒΩΝ 8
Περιοχή: Μέγαρα
Τηλέφωνο: 2296029355
Κινητό: 6945106615
Τ.Κ.: 19100
Fax: 2296029355
Υπεύθυνος: ΔΡΟΜΠΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
AUTOMATIC SOLUTION HOUSE | ΔΡΟΜΠΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μέγαρα - Αυτοματισμοί Κτιρίων Η Automatic Solution House αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση αυτοματισμών που αφορούν την κεντρική διαχείριση διαφόρων συστημάτων μιας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει παντος είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μελέτες και αποκατάσταση βλαβών, με εξειδίκευση στους αυτοματισμούς και τα έξυπνα σπίτια.   Δίνουμε τη δυνατότητα να π...
4206 Επισκέπτες:

ΘΗΒΩΝ 8, Μέγαρα

4206 Επισκέπτες:

AUTOMATIC SOLUTION HOUSE | ΔΡΟΜΠΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Μέγαρα - Αυτοματισμοί ΚτιρίωνΗ Automatic Solution House αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση αυτοματισμών που αφορούν την κεντρική διαχείριση διαφόρων συστημάτων μιας κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει παντος είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μελέτες και αποκατάσταση βλαβών, με εξειδίκευση στους αυτοματισμούς και τα έξυπνα σπίτια.
 

Δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε όλες τις εγκαταστάσεις από οπουδήποτε έχετε επικοινωνία με το σπίτι σας, (π χ μέσω τηλεφώνου, internet, κινητού τηλεφώνου) όπως είναι η θέρμανση, το ζεστό νερό, ο συναγερμός, τα φώτα, τα ρολά, το αυτόματο πότισμα ή ακόμα και τη στάθμη του πετρελαίου. Ακόμα μας δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά εικόνας και ήχου στο κινητό μας ή στο γραφείο μας όταν προκύψουν κάποια alarm τα οποία θεωρούμε σημαντικά.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στα Μέγαρα Αττικής για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις ηλεκτρολογικές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουμε. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε μας εργασία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Αποκατάσταση ηλεκτρολογικής βλάβης
Ηλεκτρολογικές μελέτες
Έξυπνο σπίτι
Αυτοματισμοί
Διαχείριση οικιακών συστημάτων
4206 Επισκέπτες:

ΘΗΒΩΝ 8
Μέγαρα

Τηλέφωνο: 2296029355
Κινητό: 6945106615

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: